paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Wednesday, February 23, 2011

Ape ke hal nye aku tak update blog???!!

fuh fuh fuh!! (tiup habuk).. almaklumlah..blog aku dah bedebu dah..rasenye cam dekat seminggu gak la aku x update blog aku nih..nape?? siyes aku bz.. ngn test..ngn dramatari..+ jiwa kacau..huhu.. opss..terlupa sudah..slm sume..korg ape kabo?? hope sihat2 la yew..klo saket tu, cpt2 jumpe doktor..mkn ubt ke segala bagai..klo saket ati tu..x dpt den nak nolong.. aku post n3 ni pon bkn ape..saje nak menghupdate blog aku..trimas pd yg bru jd follower aku..kerana korg aku nak trus berblogging wlaupon kdg2 aku rase cam malas dah nk truskan blog ni..(jiwa kacau)..even aku x post n3 baru pon..aku still BW..blog yg wajib aku singgah..biase la..opkos la blog otai.. Ben Ashaari.. klo aku rjin lg nak meround..aku g la blog mamat ni.. anak pak bidin..n blog yg aku rindui.. realitikonspirasi..klo ikot yg utama..abg ben la..yg ke 2 sbnrnye blog zack (realitikonspirasi). oleh krn myb en zack amatla sebok kebelakangan ni and x sempat nak mghupdate blog beliau..maka sy bertukar arah la ke blog anak pak bidin..tp anak pak bidin ni dah teperasan la gamaknye.kononnye blog nye di gilai ramai..so aku x mau la puji lebih2..kembang semangkok lak die t..k korg..rasenye ckup la kot setakat nih dulu.. mate dah x ley nk bkk rase nye..nite sume..cau sin cin~

2 comments:

TAYAR PANCIT said... REPLY

hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

fasya said... REPLY

thanks ye..