paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, February 25, 2011

Bila aku kemaruk edit gambar..

slam sume..korg pe kaba?? hope sihat la sume yew.. perlu ke aku tiup habuk lg kt blog aku ni?? rase xyah kot..baru bape ari kan x post..aku cume x post n3 je..tp aku slalu BW..
td aku baru terbuka, tertengok n terdengar vlog abg ben..nk bg readers kite x lari..kite kene slalu update blog. tp kdg2 aku xde idea nak post mende.. abg ben kate post la pape pasal ape yg kite blaja arini..pe yg kite buat arini..n mcm2 lg..
aku semenjak dua menjak tiga menjak ni..aku suke mengedit gambar.. sbnrnye dah lame dah aku wat keje camni..tp ikut mood la..kalo tetibe aku rase rajin nak mengedit..habis la pic2 lame aku bongkar balek utk dieditkan..
baru2 ni aku join dramatari yg telah pon berlangsung kat Taman Budaya Kuala Terengganu..then byk la pic2 yg aku tangkap..n byk lah aksi2 gedik kitorg terkumpul dlm memory camera aku.. bile aku rase boring,xde watpe..aku edit la pic2 tu..nk tgok hasilnye?? tp sebelum tu..nak aku khabarkan di sini ye..aku bukan la expert dlm mende2 ni..aku x secreative mne..n aku harap korg jgn la komen menggile ye..huhu~
okay..ni je la wat mse skunk ni ek..plzz.. nk komen boley..tp tlong jgn gune ayt yg boley mnyentap perasaan beta..aku nih sensitip sket..huhu~

0 comments: