paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Tuesday, February 15, 2011

ERR .. HYE .. SAYA BLOGGER BARU ...

slm uolls..mesti korg kenalkan header sape ni..klo aku x ckp pon..korg ley bce sndri name kat header tu.. Ben Ashaari.. skunk ni beliau sedang mempromosikan segmen khas utk blogger yg mmpunyai follower kurang dr 100 org..dah sah2 la aku layak join kan coz follower aku pon x cecah lg 30 org.. tp aku sbnrnye agak malu nk join mendealah ni.. dah tentu2 jap lg bro ben ni promote blog aku kat blog die..pastu ramai lak yg menjengah@menjengok@melawat@what so ever kt blog aku yg x seberape nih.siyes (serius) mmber2 aku pon x tw yg aku ade blog..malu r nk bg tw..tp sampi bile aku nk men sembunyi2 kan..ape gune ade blog tp xde org bce kan?? then aku nekad r nk join segmen bro ben nih.. klo ade blogger2 len yg follower die kurang dr 100 org n nk join mende nih..meh klik sini..hope pasni korg2 yg join segmen ni akan berterime kasih kt bro ben yg mmbntu kite mningkatkan@menambahkan lg follower..sekian..cau sin cin~
p/s: ada orang komplen shortform aku susah nak faham..betul kah??

13 comments:

apisv2 said... REPLY

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

cik ayin said... REPLY

terbang ke sini..datang dari belog abg ben :)

fasya said... REPLY

thanks apisv2..
thanks cik ayin..

Amy said... REPLY

amy datang sini :)

☀ Izzaty Hedry☀ said... REPLY

terjah awak dri blog abg ben...:)

Awie Omar said... REPLY

Dari blog bro ben.. jom arr follow me (kalau sudi) :)

Hazmin said... REPLY

salam perkenalan
join segmen abg ben ye
saya pun blogger baru jgk
happy blogging ok

BLOG HAZMIN

Awangku Johan said... REPLY

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

anizsDANbintang... said... REPLY

selamat berblogging =)

nazirah.zulaikha said... REPLY

salam ziarah.klik ur heart beat.:)

BzzKarat™ said... REPLY

boleh paham lagi~ isk wat per nak malu. tulis jer. ramai yg menulis cam awk. kongsi pengalaman dan pendapat. bile berkongsi leh buka minda.

fasya said... REPLY

thanks sume..i dah g dah blog u all..=)

fasya said... REPLY

BzzKarat..awk xde personal blog kew??