paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Wednesday, February 16, 2011

Thank you..

thank you..trimas(trime kasih)..syukran..vanekam..tocei2..kamsahamnida..arigato ghosamaishu..(aku hentam je sume ejaan tu)..mst korg tertanye2 kn asal lak ngn aku ni dok berterime kasih ngn bhse len2 tu..nk wat kelas bahase ke?? x la..saje nak ucapkan trimas wat semua yg dah jd follower aku..aku rase patut ucap trimas gak kat bro ben coz dia yg buat segmen

ERR .. HYE .. SAYA BLOGGER BARU ...

rata-rata yg komen kat aku dtgnye dr blog abg ben..tp aku pelik gak coz puas aku cari link aku dlm list2 yg dia post tu..tp xde lak link aku..myb diorg klik link yg aku tinggalkan kat komen abg ben..myb la kot..erm..x kesah la psal tu..tp cam besh la plak skrg ni bile dah ade org komen2..follower pon dah makin bertambah..aku pulak semakin active berblogging..klo aku x post N3 pon..aku akn blogwalking.. ley jgak la kate aku skrg ni tgh kemaruk blogging..bahaye gak tu..huhu~ oh ye..peringatan lg skali wat bakal follower aku..dah follow tu..tinggalkan la link anda ye supaya senang sket beta nk menjengoknye..and jgn lupe tgalkan komen2 or idea2 anda utk beta improve lg blog beta..(tibe2 berbeta2 lak)..k sume..cau dulu~

0 comments: