paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Saturday, March 5, 2011

cerita di Shah Alam..

slm..pe kaba sume..?? hope sehat la hendaknye..k la..semalam aku janji nak cite sket pasal trip aku ke shah alam kan..n untuk n3 kali ni, aku akan post kan beberapa pic yg aku rase nak share ngan korang.. kalo nak ikotkan..banyak sangat yg nak di share kan.. tp takot nanti berat pulak nak buka blog aku nih..kalo korang nak tengok banyak2 pic aku tu..tengok kat pesbuk aku je eh..ok..start with the 1st pic.. company pertama yg kitorg g adalah MBSA (majlis bandaraya Shah Alam)..
ni classm8 aku merangkap housem8~
b4 start, kite pose dulu..~
dah penat dgr ceramah..kite melantak la pulak~
trimas MBSA..sedap..burrppp~
gambar kenangan b4 ke company lain..
(cube cari aku kat mana)
shopping kat SACC dulu..
company ni la yg buat brands'
(bersama group aku)
thank you brands'
jalan2 @ sunway pyramid
hari ke-2. lawatan ke DOSH
(department occupational safety & health)
cam biase..pose dulu~
yes! dah abes ceramah..huhu~
nak balek pon sempat lg pose~
@ royal selangor pewter
sume mahal..adey~
last pic, last company..tata shah alam..
okay..tu je la critenye..cam crite bergambar lak kan.. memang banyak info yg aku dapat time trip ni.. enjoy sangat2..plus dapat eratkan lg silaturrahim antara classm8 aku..jujur aku ckp..sebelum gi trip ni..ramai sangat classm8 aku yang aku x tahu lg name diorang..diorang je tahu name aku..biaselah..orang femes..  hope korang pon enjoy la ngan pic2 ni..manela tahu sekarang ni ade yg tengah cari idea nak ke mane untuk trip class or pape trip la..ley la g salah 1 company yg aku g ni..sumenye bg layan yg superb!  kay korang..aku cau dulu..nak mandi nih~ daaaaaa....

0 comments: