paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, March 11, 2011

SUMBAT JE KAT BONTOT!!

cam dah lame sangat x update blog kan..rase nak bercerite lak kali ni.. (cecite2..)..ehem2..aku start ea..

Tersebutlah kisah 3 orang sahabat yg mengembara di dalam hutan..jalan punya jalan punya jalan..diorang tersesat..and nak dijadikan cerita diorang lebih malang lagi apabila mereke bertiga ditangkap oleh puak kanibal (jenis orang makn orang)..

Mereka pon merayu dan terus merayu pada puak tersebut untuk dilepaskan sahaja mereka itu.. ketua puak tersebut bersetuju untuk melepaskan mereka tetapi dengan syarat..setiap seorang daripada mereka haruslah membawa 10 biji buah dari jenis yg sama..mereka bersetuju..lalu bermulalah pengembaraan mereka untuk mencari 10 biji buah setiap seorang sambil di jaga oleh puak kanibal itu.

Salah seorang daripada mereka (si A) telah mendapat 10 biji buah nenas (mane die dpt buan nenas dlm hutan pon aku x tau) dan berjumpelah beliau dgn ketua puak kanibal tersebut..maka ketua pon berkata pd anak2 buahnye..

Ketua : Sumbatkan buah2 itu ke dalam punggungnye..(nak kasar sket,bontot.). kalo die menjerit atau mengeluarkan bunyi..bunuh die!

Maka anak buah yg menurut perintah itu memulakan tugasnye..buah yg pertama..si A masih mendiamkan diri.. masuk buah yg ke2, si A menjerit lalu die dibunuh..

Datang pula seorang lagi (si B) membawa 10 biji buah ciku..die pon di kenekan hukuman yg sama..oleh kerana buah ciku kecik..si B pon wat muke stedy je..buah pertama..ok..buah kedua..best..buah ketiga..rilek lg..sampai la buah kelapan..tibe2 si B gelak..lalu die pon menerima nasib yg same seperti si A..

Di alam laen..apabila roh si A bertemu roh si B.. si A bertanya pd si B.

si A : nape ko gelak time buah ke 8??

si B : sbb aku nampak kawan kite bawak buah durian...

si A : ??????!!! 


p/s : paham x?? kalo x pham..angkat tgn cam usop..huhu~

0 comments: