paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Tuesday, March 22, 2011

GILER TAK HOT LANGSUNG HEADER!!

hi uolls..kali ni mood aku baru lepas baek saket perot..then aku pon try wat header aku sendiri..(xde kene mengena langsung saket perot ngan header).. AKU BUDAK KAMPUNG???gile tak hot langsung title tu kan??haha..ade aku kesah..aku tak tau pe yg dah merasuk dalam badan aku untuk wat title blog aku camtu..aku sebenarnye masih kagi mencari-cari identiti sendiri..eceh3.. arghhh!! puyeng pale..title pe yg nak bg meletop blog akak ni dek..bak la idea siket..dem!! kol 5.19 pg..sok kelas kol 8..baek aku tido lg bagus. cau sin cin~


p/s : pic kat header tu pic aku time dramatari kat taman budaya..jadi org kampung..org kampung yg bajet howt..ahaks!

0 comments: