paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Tuesday, March 15, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

X KIRE..AKU NAK JOIN JUGAK!!!
opss..pehal lak ngan aku ni kan?? huhu..
bukan ape..tadi aku BW..
walking punye walking..(jalan punye jalan)
aku terjumpa blog sorang mamat ni..
aku x dapt nak singgah lelame coz aku nak g training jap lg..(dah lambat pon)
+ ngan batery lappy dah nazak sgt dah ni..punye malas nak cocok karen..huhu..
so aku ternampak 1 segmen die..tajuknye..
aku pon dah lame x join mane2 segmen lepas segmen bro ben dulu..punye la bz kan..
dalam tu die soh komen siket pasal blog die..
aku x taw nak komen pe coz aku memang xley nak singgah lelame kat blog die..
tp aku mmg nak join sesangat segmen die ni wei..
(menaip dengan kelajuan 200km/jam)
kalo ade yg nak join..klik je kat atas tu..
tu..yg color pink tu..
t korang ley nampak la banner comel ni..


k korang..aku cau dulu kay..jumpe malam ni..erm..midnight kot..
(mampus aku kene tiau~)
cau sin cin~