paSai aQ..

My Photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, March 25, 2011

Kisah Mat Lutfi dan youtube~

hello bloggers!! nak tau x..xnak tau sudah! td aku layan youtube..tengok video matlutfi..aku dah tengok video die banyak kali dah..tp arini ade kawan aku datang umah, then aku ingat nak tunjuk la kat die betape lawak nye video matlutfi nih~ kawan aku punye gelak..ley pecah cermin umah wooo..gelak je xpe..aku yg dok sebelah jd mangsa..siap kene cekik lg..adoyyy~ nak tengok, tengok je la cik kak..xyah nak cekik2 anak orang..tp aku x kesah pon..aku hepi bila kawan aku hepi..n kat sini aku nak share video feveret aku hasil dari matlutfi.. jom layan!

haha..lawak kan..??nak tengok lagi video laen..g cari je matlutfi90 kat youtube. kat minit ke 1:10..die nyayi lagu bila cinta..then aku teringat yg aku pon ade nyanyi lagu ni time on air kat terengganu fm dulu..aku bawak member aku utk jadi guitarist aku..erm..mmg xde la sedap mane pon suare aku..tp x tau la ade budak junior ni merangkap adek angkat aku..ley wat video n upload dalam video..cam nak mara..tapi kadang2 rase kembang kempis gak idong aku rase bangge kan..haha.. papehal pon kalo korang nak layan..ley tekan play kat video bawah ni..kalo xnak pon..ade aku kesah?? xpe..



hm..rindu lak nak on air..insyaAllah kalo ade peluang, aku xkan lepaskan.. wokey! tu je untuk entry kali ni.. cau sin cin~

4 comments:

c-tea said... REPLY

ct suka mat lutfi punya video..kretif kan..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ramlees-lagu-itulah-sayang-lirik-mp3.html

fasya said... REPLY

@c-tea yes ct..belaiu sgt2 la berbakat..ley bawak mcm2 karektor.. karektor sedey je die x wat lg..huhu~

fatinmmj said... REPLY

bstkan video matlutfi ni...suke tgk str yg slmt hari ibu 2010..mmg syook gler...smpikrg lyn..muke pun cute2..gitu...huhuh

fasya said... REPLY

x sempat lg tgok yg vdeo hari ibu..tp vdeo feveret yg fasya post ni..huhu..siap dload lg..