paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Sunday, March 6, 2011

Nape diorang x update blog??

mood : boring, sedih
uoolllsss..uhuk3..sob3..aku boring la bile blog skunk..coz blogger kesayangan aku x update blog..dah lame dah.. ingat x dulu aku penah cite pasal blog2 yg aku slalu gi??klik sini.. sekarang ni tinggal blog Bro ben je yg aku selalu singgah..yg duo2 ni dah menyepi..sape?? si budak fahmi ni ha..tp ok la coz aku ade gak hello die kat twitter..yg zack ni pon dah senyap lagi..bz kot sekarang..yelah..kan dah jadi cikgu sekarang ni kan..haish...bile la diorang nak update blog ni..rindu nak bace n3 n3 diorang..=(

0 comments: