paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Tuesday, March 8, 2011

Pos laju yg x laju..

'Dijamin sampai esok'
ni la trademark pos laju..tp x laju pon..sblm tu..asslamualaikum sume..hope sehat..dah lunch lom? aku tengah melantak k.teow ladna ni..aku mintak pedas..pergh..kaw gile..kuah pekat..mmg superb!!! saje wat korang terliur.. sekarang ni bukan nak cite pasal makan..aku sebenarnye baru balek dr post office ni..nak renew lesen.. dah mati dr 9 jan lg..tp baru nak renew arini.. 
dah la dalam tu ramai umat..ade jugak la space untuk aku n kawan aku duduk sambil bace buku..sok ade test beb..
keadaan dlm pej pos

tengah aku mentelaah (kononnye).. ade akak sorang ni masuk terus g kat kaunter..suare die agak kuat jugak la sehingga telinga aku pon ley capai frekuensi gelombang suare die.oleh kerana pd awalnye aku khusyuk mentelaah (eceh3..)..so aku dengar part ni je..
"kate di jamin esok sampai..tp dah bape ari dah x sampai2 pon..bla bla bla.."
aku toleh kawan aku..kawan aku toleh aku..kitorang saling berpandangan la kirenye..sebab ape?? sebab kitorng pon dah lalui bende yg same.. patutnye pihak pos laju kene ambil inisiatif utk tingkatkan lagi mutu n kualiti diorang..bukan sekadar omongan kosong..cewah!
cerite pasal service, ni lagi 1..lepas kuar dr post office tu..aku ngn kawan aku decide la nak take lunch.. memandangkan ari pon dah tengahari..dr pagi x melantak lg..kitorang pon round la deret2 kedai makan ni.. aku ingat nak makan masakan panas je..kitorang berdiri kat 1 kedai ni..xde orang pon..tauke kedai (agaknye)..wat2 x nampak kitorang n dok bace paper.aik?? ape ni?? nak meniage ke x nak.. kitorang pon blah terus n g kedai laen.. kedai yg aku makan sekarang ni lg best.. pakcik yg jd pelayan..pantang nampak orang lalu kedai die, mesti die bg senyuman paling manis walaupun xde gigi.. huhu.. ok la tu..daripada orang mude yang malas nak layan customer n x pandai nak senyum.. huh~ 
p/s : senyum..x perlu kata apa-apa..lalala~

0 comments: