paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, March 25, 2011

SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG

hello bloggers!!! ni masuk entry yg ke 3 untuk arini?? waaah..kire boleh di banggakan la jugak aku dapat spent time lame siket arini utk post entry.padahal assigment berlambak!! tadi aku g faceblog..kat situ ade wat SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER DI FACEBLOG.. <<< klik sini kalo nak join.

1. FARRAH SYAZANA @ fasya

2. dulunye dikenali sbg..WHAT ABOUT..??sekarang >>>AKU GADIS KAMPUNG

3. blog aku tempat luahan hati aku..ape yg aku suke,pe yg aku x suke,pe yg aku rase n pe yg aku nak cite..sume ade dalam blog aku..cume ade mase je aku akan update dalam blog aku ni..ekceli,blog aku dah lame wujud..tp x aktif je..sekarang ni bile dah bela berok sendiri (broadband), baru la ley nak mengatifkan diri..huhu~

4.tujuan aku pd mulenye untuk meluahkan perasaan je..then rase best lak berblogging ni..ley tuka2 cite..n ley jugak merapatkan lg hubungan sesame blogger.. mcm2 info yg aku dapat bila aku blogwalking..dr cite kelaka ke cite seram sampai la cite malam pertama..oppsss~huhu.and..blog jugak boley dijadikan tempat untuk mencari duet..ngEe =D

5. harapan...erm..nak terus maju dalam bidang blog ni.. maju camne??biarlah rahsia..

6. nasihat untuk blogger and diri aku sendiri..x perlu nak sebok2 pikir pasal follower..selagi kite sabar n try untuk majukan diri sendiri..lame2 orang akan nampak kite..tu yg tengah aku buat..=)
ni banner untuk segmen ni *wink *wink..

haha..ni la blog aku yg x seberape ni..tp aku syg blog aku.. ngEe =D

p/s: okay..aku dah jawab sume soalan2 tu..korang pon jgn lupe join segmen ni kay..cau sin cin..

0 comments: