paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Saturday, March 5, 2011

trip to shah alam & trimas followerku

mood : penat
hi korang~ pe kaba?? hope korang sehat la yew..fyi aku baru je balek dr shah alam..ikot trip class aku utk subject procurement.. trip tu 3 ari 2 mlm..kitorang gerak ke shah alam dr dungun ari rabu (2.3.2011) dlm kol 2.30..last day kat kay ell ari jumaat (4.3.2011)..kitorang gerak balek ke dungun around 5.30 p.m.. sampai umah terus bkk laptop..bkn ape..sebelum aku bertolak ke shah alam aritu sempat gak aku capai berok ni..kebetulan time tu ari last pc fair kat kampus aku..pendaftaran pon RM50 je..selama ni dok pinjam berok orang je kan..pasni..bertambah la beban aku nak bayar sewa umah bulan2 ngan nak suap berok ni..padan muke aku.. aku mmg nak cite serba sedikit pasal trip aku tu..maybe next n3 la ea..n3 kali ni aku nak selitkan trime kasih aku kat orang2 yg sudi jd follower aku..alhamdulillah, time aku buka dashboard tadi..follower aku dah cecah 40 orang..kalo blogger laen mesti x heran kan coz follower beratus-ratus..aku ni baru 40 orang nak kecoh.. ade aku kesah??! saje nak appreciate orang2 yg appreciate ngan hasil tulisan aku yg x seberape ni..x salahkan..?nak kenal x ngan follower aku yg ke 40 ni?? title blog die 6 september..aku x taw nape die ltak title tu..n aku pon x sempat lagi nak explore blog die..yg aku tau die student kat universiti teknologi petronas (UTP).. bile tgok n3 die yg ni..mesti rase mcm dalam UTP..n yg menarik pasal die..die seorang pemain muzik gamelan..jom teman aku jalan2 kat blog die ea..meh klik sini..next n3 aku akan post cite pasal trip aku lak kay.. tido dulu..daaaa~
*katil terapong..lalala~

0 comments: