paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Wednesday, March 23, 2011

TUKAR HEADER LAGI!!


haha..camnilah kalo org x tetap pendirian and x pernah puas dengan ape yg die buat..cam aku la..tp memang patut aku tukar header pon coz header sblm ni pon x cantek mane..(aku x cakap header sekarang ni cantek). mungkin header sekarang ni akan bertukar lagi..tp tunggu aku kurang bz siket dengan assignment and test..time tu barula aku ley mengedit dengan senang hatinye..wokey! times to go..ade kelas malam ni..cau sin cin~

2 comments:

budak kampung said... REPLY

wahhhh xsangke aku ade team gak kt sini keh3..yeaghhh kami budak kampong.kami bangge kami anak kampong...yang aman..takde trafic jam...takde asap....keh3...adesss...macam pilihanraye plak

kalau x malas,singgahla
aku jadi malas blogwalking bila...
kuasa seorang wanita
18SX:kisah malam pertama dara & teruna(kononya)
kopi lincahkan sperma??

fasya said... REPLY

@budak kampungsy dah g blog awk dulu n dah bce entry2 yg awk link kan tu..huhu~