paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Sunday, March 13, 2011

Twitter

hi uollss.. hope korang sehat ea..aku lak..hm..penyakit bulan2 dah datang..nak wat keje pon x selesa..nak wat cane..dah naseb badan..orang kate kalo nak ilangkan senggugut,kene kawen cepat..x tw la betol ke x..ade sape2 yg nak jadi laki aku?? sediakan sebuah banglo n kete sebijik..kete xyah mahal2..yg cikai2 je..dpt porshe jd la..huhu..gurau je..ingat aku ni mata duitan ke..aku hidop sederhana je beb..xde rase pon nak kikis harta orang..k stop!! pe aku merepek ni..??

hm..lets go to the point..korang de twitter?? aku ade..mai la follow aku kat sini.. boring woo kalo xde follower.. dok tweet2..tp xde sape nak retweet balek..tp nape aku still bukak twitter?? coz kat twitter ramai artis.. korang jadi follower diorang..n bila korang bukak je twitter, korang akan rase dekat ngan artis kesayangan korang tu coz diorang akan slalu tweet diorang kat mana,tengah buat ape..n mcm2 lagi la.

part yang best bila artis tu jadi follower korang..cam zizan raja lawak..jd follower aku.. =) tapi yg x best nye..die x penah retweet aku balek =(


tadi aku bukak tweeter..pastu tweet2 ngan........

ehem..bukan ngan anak pak bidin tu ea..tapi ngan fizz_fairuz!!! x kesah la korang nak cakap aku jakun or what so ever..yg penting aku happy..sebelum2 ni ade gak tweet ngan fara fauzana.. tapi saje nak kecoh2 kat sini bagitau aku tweet ngan fizz fairuz..huhu~


k korang..if u wanna feel what i'm feel~ bukak accaunt twitter ea..jangan lupe follow aku..(perlu kew??) selamat mencube...Daaaaaaaaaaaaaa...~

0 comments: