paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Saturday, April 2, 2011

APA YANG BESTNYE FACEBOOK NI??

assalamualaikum sume..
konichiwa... =)
aku skrg ni berade dalam kelas..
ekceli lebih dikenali bengkel SPSS..
yg amek subjek research..tw la  ape tu SPSS..
malas nak cite pasal SPSS..
tujuan aku post entry ni sbb........
........................
.........................................
......................................................
ape yg best SANGAT ngan FACEBOOK ni sebenarnye??

bengkel SPSS ni wat kat computer lab..
of course la sbb nak key in data.
masuk2 je mereka2 ni merangkap classmate aku,,
xde bukak web laen..
sampai la lecturer aku start mengajar pon ade yg curi2 bkk facebook..
aku rasa la..majoriti dlm class ni on fb,,
org depan aku..
org sebelah aku..
org belakang aku..(maybe)..
aku??
aku dah deactivekan fb aku..
tu yg bebulu je tengok diorang layan fb..
aku layan blog..huhu..
pastu aku bukak myspace aku yg dah berdebu tu..
siyes.lame gile x layan myspace.
xde pe pon yg menarik nak cite pasal myspace aku tu..
aku just tengok pic2 lame aku..
ade lak terselit pic aku ngan si die..
haish~
dah la..
ade jugak rase bsalah ngan lecturer aku ni..
mane x nye..
die tengah mengajar, aku layan blog.. adey~
kalo la time keje nnt aku kne wat SPSS ni..nayo!!
awal2 class je aku ley focus coz time dip dulu dah blaja..
pastu makin lame makin mendalam lak.
aku dah start pening..
so aku layan la blog..
huhu..
sorry prof~
cau sin cin!!

0 comments: