paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Sunday, April 17, 2011

CIKGU SYIDA MASUK FRONT PAGE METRO AHAD!!

Korang kenal cikgu syida?? Tipu la wei kalo korang x kenal..melainkan korang mmg x penah layan youtube. Kalo mmg betol korang x kenal n nak kenal..ley tengok metro ahad arini.. 17 april 2011..dah masuk paper lak cikgu syida ni..page depan wei.. jgn maen2.. walawei..semakin femes la beliau..dlm blog beliau pon ade n3 pasal ni.. klik je kat title tu.. 
dgr cerite,  rezeki pon makin mencurah2. Sama level ngan artis u..siap dpt tawaran belakon telemovie lg..amboi cikgu syida.. cane lak dengan kerjaya cikgu syida skrg?? Harapnye lepas dah dpt job sane sini..jgn la pulak lupe nk mengajar ye..
erk??!! asal aku nye n3 kali ni cam wartawan lak?? ala2 kak nam gitu~ x kesah la nok..yg penting mak bahagie..wuhaiii~ bukan ape..agak terkezut gak tengok paper muke depan tu cikgu syida..sebelum2 ni kat tv dah msuk.. dlm ape saja fbi (even aku x berkesampatan nak tgok aritu). tp x pe..ckg syida ade upload dlm youtube..so sesape yg x berkesempatan tgok. kat blog aku ni pon korang ley layan..


mmg gile2 la cikgu syida nih..mmg dalam ade yg mengutuk dy x kurang jugak yg minat kat dy..aku?? biase2 je.. xdela benci sgt..xde la minat sgt..kadang2 bile tension ngan study,aku layan gak video dy ni..dapat gak gelak2 kan..k la.. kalo korang nak tengok video2 dy..search je la kat youtube k.. cau sin cin.

0 comments: