paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Monday, April 25, 2011

FRUST KAH AKU???

korang..
sob3.. ='(
aku baru balek dr audition ni..
audition utk pertandingan MALAYSIA DANCE VILLAGE (MDV)
melayu cakap.. perkampungan tari m'sia..
aish..
mmg mula2 nak gi audition tu tak mengaharap sgt pon..
tp bila tengok org laen auidtion..
dah terdetik dalam hati..
owh..aku mesti dapat ni..
hm..tulah org cakap jangan condifent confident sgt..
bile dah tak terpilih..kan dah frust..
tp frust aku still ley control lg.
takde la frust mane..
tp agak frust la jugak coz bende ni setahun sekali je..
td kate tak frust mane =________='
alasan nye.. diorang nak standardize kan dr segi ketinggian and size badan..
hm..kalo camtu la..
kalo ade lg tahun depan pon aku tak kan pegi lg..
dah sah2 aku kene reject lg..
tinggi sgt tak ley..
rendah sgt tak ley..
APE.....PON TAK BOLEH LAH!
cau sin cin~
perlu ke aku wat camni??

7 comments:

fasya said... REPLY

@アヌム ちゃん~~ thanks.. =)

udin said... REPLY

huhu~ tumpang sedey gak.. sabo jelah.. jom kite bakor audition tu.. kite bakor.. kite bakor.. hehehe..

fasya said... REPLY

@udinpasni..u la wat audition.. cari bkal bini..ke dah de??huhu

cik ayin said... REPLY

tari menari ni sangat la fail bagi ayin...seribu kali ajar pun tak reti2 jugak

fasya said... REPLY

@cik ayin kalo ade minat..sume ley jd.. =)

padlie said... REPLY

jangan frust.. mungkin ada rezeki kat lain nanti.. :)

fasya said... REPLY

@padlie trime kasih en padlie..