paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Thursday, April 14, 2011

MINGGU ORENTASI UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA (UBM)

salam sume..ekceli aku dah lame dah terpandang blog blogger2 yg join UBM ni..cume x berkesempatan nak jenguk2.td aku jenguk kat UBM..fuh! sempat lg ni kalo nak daftar jd student..sok last day.. cakap banyak x gune..aku nak jd student 1st batch..kalo korang nak join gak..ley klik kat title tu.. aku nak jawab soalan dulu..

full name FARRAH SYAZANA ISHAK..
nick name FASYA.
name blog WHAT ABOUT...???
mule berblog sejak 2009
tp mengaktifkn diri akhir thun 2010..

pandangan saya (kene skema siket) tentang blog ye..erm..menjadi tempat untuk meluaskan lagi social networking. dapat kenal ramai lg manusia2 di luar sane.pelbagai cerite dr dalam dan luar negara. tempat untuk menjana kewangan juge =). blogging bukan lah aktiviti yg mmbuang mase selagi kite taw bagaimana untuk menguruskan dan membahagikan masa utk blogging dan juge aktiviti laen. banyak info yg kite dpt dr berblogwalking selain dr gosip2 artis dan juge berite2 terkini..

erm..tentang IPTM ni sgt unik coz pertama kali ditubuhkan. tgok pd pengunjung2 juga ramai yg bg support pd IPTM. mane tw 1 ari nnt IPTM amek foreigner student lak.. =)

6 comments:

topimagine said... REPLY

hai rakan sekuliah.. hehe

Shairazi Saidin said... REPLY

Jom gi kelas sama2! :) HEHEHE.

Termengandung anak siapa?

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/termengandung-anak-alien-or-bunian-kot.html

fasya said... REPLY

@topimaginehi topimagine..sok de kelas x?huhu..

fasya said... REPLY

@Shairazi Saidinfasya otw balek kmpg ni.. sok x dpt nk dtg klas,,tlg bg tw prof k..huhu..

Bakri Hussin said... REPLY

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

fasya said... REPLY

@Bakri Hussinopkos la sya singgah =)