paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Sunday, April 17, 2011

SAYA BERTUAH JADI FOLLOWERS CIK SCHA.

hi korang..nampak x title tu?? cam bangge je kan wat title tu kan??
 mmg bangge pon..tp ni bukan blog scha al-yahya yg artis tu tw..ni blog bakal artis..huhu..gurau je..tadi aku bace kat kotak jerit aku tu..ade org jmput untuk join bloglist dy..n aku sbg blogger baru yg mmg baru nak naek ni..mmg xnak lepaskan peluang la kan.. x mo cakap byk..yg mane nak join..ley klik je kat title aku tuh..automatic korang akan di terbangkan ke blog beliau n korang akan di dendangkan dgn lagu...erm..x tw tajuk la..coz aku pon baru 1st time dgr..korang g la jengah blog beliau k..t korang dgr la lagu pe..erm..lagi 1..yg nak join tu kene cepat ye..nak tutup tgh malam ni.. 
cau sin cin~

4 comments:

:: Nursyahida Daud // Scha :: said... REPLY

scha al-yahya ye..?
heheh ! thanks for join...

Cik Misi said... REPLY

Salam kenal dari BLOGLIST SCHA jemput la ke blog CikMisi sambil tu buat duit dengan join churpchurp ye..klik SINI pun boleh..tQ

fasya said... REPLY

@:: Nursyahida Daud // Scha :: syukran a'ladakwah =)

fasya said... REPLY

@Cik Misitrimas ye cik misi..erm.. cik misi ni ley ubat org ke??huhu..