paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Wednesday, April 20, 2011

SEDAPNYE BUAH MANGGA... SEDAP LAGI RASE PERUT AKU MEMULAS~

hi korang..
erk~ perut aku dah rase x best ni..
pasai apa??
aku dah melantak 3 biji buah mangga.
bukan buah mangga yg korang wat kunci gate tu tw!!
ni buah mangga atau kat tempat aku lebih dikenali sbg buah pelam..
kalo kat kelantan??
eeeeerrrrrmmmm........*____________*
k proceed.
aku makan sorang tw!
xde share2 punye..
dapat lak cecah ngan kicap..letak gule siket..pastu lenyek dgn cili..
pergghhhhh!!
cam trademark KFC
sedap sehingga menjilat kaki jari.
tapi bahana makan x ingat duniooo..
gini la jd nye.
kalo ade ibu aku nih..
confirm x lepas nye..
dengan time2 nak perikse lak tu..
ok..adek2..
sbg seorang student..
anda tidak di galakkan untuk makan buah-buahan bewarna hijau ye..
coz biasenye buah2 yg kulit hijau ni masam kan??
cam epal hijau n pelam..
as a student..kite mmg x di galakkan utk makan makanan yg masam..
(ceh! pandai nasihat org.tp sendiri buat)


pic ni aku cari ngan pakcik google =)
saje nak bg korang kecurrrrr..
hehe...
cau sin cin!

1 comments:

dean said... REPLY

best..tp xgemar mkn