paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Sunday, April 24, 2011

SILENT PLEASE..!

syhhh..
aku sekarang ade kat library campus..
watpe??
saje dok online..
erk??!! 
bukan utk study ke??
mmg la..
online dulu..nnt i study k..
lagipun bukan ley bukak fb or youtube pon..
arini kan ari bekerja kat terengganu..
kalo nak bukak fb or youtube..
kene tunggu after 5 k.
kalo nak bkk jugak, gune berok sendiri. 
jangan gune wireless.ngEe.. =D
layan blog ley la..
ramai tol kat library arini..
maklumlah..musim2 exam ni..
ramai yang nak cari ketenangan kat library ni..
ramai gak aku tengok yg dok kat cerok2, celah2 rak buku ni.
(termasuk aku).
pasai apa??
meja penuh kot..
ade je meje kosong 1 2.
tp xde plug la nak cocok ngan lappy aku nih..
erm..sebelum aku post entri td aku tengok follower aku dah bertambah sorang..
eleh..baru sorang nak kecoh..
asal?? ade masalah ke aku nak kecoh2??
xde kan..
bukan ape..yg jadi follower aku tu blogger yg ABG BEN jeles sgt..
x caye, klik sini.
malas nak cite banyak.. malas lagi..=_____='
klik kat sini kalo nak tau sape..
korang akan diterbangkan terus ke blog beliau..
hepi travelling..
cau sin cin~

nape kalo soh senyap je, kene letak jari tulunjuk kat mulut??



2 comments:

k e y r i said... REPLY

untunngla pemes... jeles3.. =='

fasya said... REPLY

@k e y r ikeyri pon ley jd femes pasni..jgn lupe diri udah le..huhu..