paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, April 29, 2011

TAK KIRE..AKU KENE UPDATE BLOG JUGAK!!

bile time2 exam dah start ni mmg sume student bz manjang..nak selak buku tu..nak selak buku ni..bukak facebook lg..
sekarang ni aku banyak jd silent reader je..
kalo aku rase nak komen..aku komen la..
tp untuk post entry..
idea nak post entry xde..
nak cite pasal paper ape aku amek..
susah ke tak soalan td..
ley jawab soalan ke tak.
hm...sape yg nak bace..ye dop??
tp aku kene update gak coz si hackers ni nak nyah kan bloglist dy yg x aktif!!
aiyoo..xmo la camtu hackers..huhu..
so..entry aku arini wat syarat je..
ngEe =D
nak sambung study..
cau sin cin~

4 comments:

Hackers said... REPLY

hahaha..tau tatot...operasi gugur sedang dijalankan ni...

padlie said... REPLY

huhuhu.. ni kes ugut nih...

fasya said... REPLY

@Hackers hackers ni dah cam pengetua lak..huhu

fasya said... REPLY

@padlienak wat camne en padlie..naseb badan..sob3..=( huhu