paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Monday, May 30, 2011

CARA COUPLE OR SCANDAL..

Assalamualaikum sume..
jap ea..
fuh! fuh! fuh!
skrg ni tiap kali nak update..
mesti nk kene buang habuk2 dulu..
huhu..nmpk sgt skrg ni dah malas nak update..
okey!
proceed dgn title kite arini..
al maklumlah..sejak single mingle ni..
hati pon rase sunyi je kan.
so niat di hati nak cari pengganti..
yg face to face tak jumpe..
so kite try gune alam maya lak..
mmg aku dah lame x layan ym (yahoo msger) sejak2 dah berpunye..hihi..
skrg ni dah single mingle..tiap2 malam aku layan ym..huhu..
mcm2 ragam org dalam ym ni..
tp nak kene beringat la..
bukan sume org dlm ym tu jujur..
diorang ley tipu name..
asal diorg..umur..
gamba pon ley letak gamba org laen..
aku kadang2 wat camtu gak..
aku letak umo 30, terus tak nak layan..haha..
ade aku kesah..??
belambak lg mamat2 nak kenal ngan aku..wuuuhai.. (prasan!)
ade tips kat sini bg mamat2 yg bru nak jinak2 ngan ym..
ni bg pendapat aku la..
kalo jenis aku..
tak suke baru bg salam dah nak ajak wc (web cam)...
rilek la dulu..
kenal2 dulu..
ajak photo sharing dulu ke..
agak2 girl tu dah mesra alam ngan korang..baru la ajak wc..
dan lg 1..
takyah la gelojoh sgt nak mintak no fon..
kalo nak try mintak jugak takde masalah..
tp kalo dah org tu tak bagi..takyah la pakse2..
rimas ai u!!!
jenis aku tak suke org pakse2 tw!
kalo korang nak borak ngan die lg..
add friend..
len kali kalo nampak dy on..
ley korang chatting dgn die lg..ye x??
bg yg girl lak..takyah la berie letak pic glamour2..
dok anta pic selena gomez camni..

bg je pic korang yg natural beauty tu..
kalo diorg senyap lepas diorang tgok pic uolls..
silalah cari yg laen ye.
coz diorg tak ikhlas pon nak kawan ngn korang..hihi..
tp ingat..
bg pic kat org ni berisiko ye..
kalo korang tak suke kat mne2 mamat tu.
takyah la maki2 ke ape.. 
tolak care baek or dok diam2 sudah..
takyah layan..huhu..
karang tak pasal2 korang gile bayang kat mamat tu lak.
simpang malaikat 44~

hah! cukup la stoly moly aku arini..jumpe lg di lean entry.
cau sin cin~


2 comments:

k e y r i said... REPLY

<<<<peminat selena gomez,yeeha! (komen xde kaitan) haha :D

fasya said... REPLY

@k e y r i hehe..