paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Monday, May 2, 2011

WILLY WONKA UNDER THE RAINBOW..PART 2

salam uoolls..
malam tadi berlangsungnya dinner under kelab kebudayaan yg bertemakan WILLY WONKA UNDER THE RAINBOW..~
wahhh..tak sesia aku datang dari jauh coz ade jugak rezeki aku malam tadi..
aku dapat ape??
ehem333....~
aku dapat SPECIAL AWARD YU.. 
jangan jeles..
nak tambah lg..
tempat ke-3 pertandingan karaoke..
tak sesia aku belajar ngan david arumugam aritu..
dapat jugak hadiah..
tak kesah la dapat no 3 pon..
ko ade??haha..
insyaAllah malam ni aku akan share kan pic2 dinner malam tadi..
kay la uolls.. 
ai nak siap2 nak gi berjimba-jimba ngan adek2 ai kat sini..
diorang pon dah abes sem..
pasni tak tau la bile lagi ley jumpe..
cau sin cin~


2 comments:

padlie said... REPLY

haa.. dah menang something pun..

tahniah yer :)

fasya said... REPLY

@padlie huhu..thanks en padli..