paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Friday, July 29, 2011

STEWARDESS MAS

ASSALAMUALAIKUM EVERYBODY..
konichiwa..
short entry again.
just want to share to all of u dat i wanna go to the walk interview tomorrow..
yup.. interview for flight stewardess..
a bit nervous today..
hope everything goes smoothly..amiin..
wish me luck guys <3

I wanna be a part of them~

cau sin cin~


Monday, July 25, 2011

DHAJA BOUTIQUE

ASSALAMUALAIKUM SAUDARA2KU SEKALIAN..

entry pendek arini utk memberitahu kalian2 yg berminat dengan koleksi2 tudung dr butik DHAJA..
blog ini bukanlah blog DHAJA..
itu adalah blog assignment kami ketika kami diploma.
dan sekarang ni ahli2 group kami sume lupe password blog tersebut..
maka blog tersebut tidak dapat di hapuskan.
kalo boleh pon kami x tw cane nak hapuskan blog tu tanpa password.
website sebenar DHAJA leh klik kat sini.
SEKIAN TERIMA KASIH.


Saturday, July 16, 2011

KISAH SI AYAH DAN SI ANAK

KENTOT

(situasi di busten)

ketika si ayah menghantar anak sulongnye..
sambil menunggu bas tiba..
duduklah si ayah bersama anak bongsu beliau di sebuah bangku.. 
(bangku sebuah ke??)
tibe2 si anak bongsu bertanya..
si anak : ayah kentut ke??
si ayah : knape?? bergegar ke??
***************
p/s : anak sulong takde time kejadian berlaku

KISAH SI IBU DAN SI ANAK

DENGKI.

(situasi di dapur)

si ibu sedang menuang air ke dalam mug utk di minum.
dtg si anak yg nak terkucil berlari nak masuk dalam toilet.
si ibu yg nmpk kejadian tu terus meluru masuk dalam toilet..
si ibu : nah! ko pegang mug ni..aku nak kencing dulu..
si anak : (time aku nak masuk ni la die nak masuk...$#!$#@%%)