paSai aQ..

My photo
i'm an ordinary girl..simple,sempoi n love laughing~ menjadikan blog tempat luahan perasaan..if u wanna read,just read..if u like it, leave ur comment.. kalo x suke??ade aku kesah?? peace~

Wednesday, October 5, 2011

PENCARIAN DJ HOT FM

assalamualaikum semua..kabare? waras? waaa..lame gile x update..takde cite best la..tp arini aku nak share pasai audition hot fm yg akan di adakan di pantai timur. aku dpat info ni dari member aku. dia suruh aku pegi audition tu.. kebetulan aku sekarang ni memang ada kat terengganu..utk keterangan lanjut, layari laman sesawang ni http://www.hotfm.com.my/sertai/


tp..ade beberape halangan yg membuatkan aku tak dapat nak join audition tu.. takpelah..mungkin bukan rezeki aku skrg..lagi pon aku baru saja di terima menjadi dj kampus aku.. tp masih belum keudara lagi.. 10hb-12hb oktober ni aku akan ke KL untuk mengikuti kursus penyiaran.. waaa.. tak sabar rasenye.. 

mmg bulan ni rase macam cuti-cuti malaysia pulak. minggu depan 20hb-22hb okt aku akan ke kelantan pulak..ade seminar tentang personal development. pastu 26hb-28hb okt lak, pegi johor ikut trip kelas.. berjalan sakan la.. duet pon kuar la mcm air..pening lak fikir pasal duet.. k la.. korang yg ade kat pantai timur tu, jgn lupe join audition hot fm.. gud luck ye! cau sin cin~